Coşkun Et Ve Mamül. San. Ve Tic. A.Ş. olarak;
- 1975 yılından beri kırmızı et ve et ürünleri sektöründe geleneksel damak zevkine uygun,
- Gıda güvenliğine sahip kaliteli ürünlerimizi, üstün teknolojiye dayalı ve hijyenik koşullardaki modern tesisimizde, veteriner hekimlerin gözetimi altında elde edilen sağlıklı etlerden özenle orijinal ve helal ürünler üretmeyi;
- Tüketici memnuniyetini arttırmak amacıyla; öneri, şikâyet ve geri bildirim için şeffaf, erişilebilir ve çözüm odaklı bir süreç oluşturmayı;
- Yürürlükte Olan İlgili Yasal Ve Düzenleyici Şartlara Uymayı;
- Teknolojik gelişmeler paralelinde sürdürülebilirlik ilkesi içinde Risk tabanlı proses yaklaşım modeli ve ölçülebilirlik ilkesi ile; işlerimizi ilk seferde doğru etüt ederek, kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanmayı ve proseslerin sürekliliğini sağlamayı;
- Kalite ve gıda güvenliği kültür planı gerekliliği çerçevesinde, çalışanlarımızın bilinç ve farkındalığının sürekliliği için eğitim faaliyetlerinin sürdürülmesini;
- Çevreye Duyarlı Lider Firma Olarak Çevre Kirletilmesini Önlemeye Yönelik Çalışmalar Yürütmek Ve Doğal Kaynakların Kullanımının En Aza İndirilmesini.
- İlgili Tarafların Çıkarlarına, Hukuk Kurallarına, Uluslararası Davranış Normlarına Ve İnsan Haklarına Saygılı Bir Yönetim Göstermeyi.
- Kalite ve Gıda Güvenliği yönetim ve OIC SMIIC 1 Helal Gıda sistemi ve yasal şartlara uymayı, etkinliğini sürekli iyileştiren bir dünya şirketi olmayı amaç edindik.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
KENAN COŞKUN