Coşkun Et ve Mamülleri, uzman veteriner hekimlerin denetiminde, İstanbul ve Afyonkarahisar’da bulunan çiftliklerimizde yetiştirdiğimiz yerli besi hayvanlarından İslami koşullarda kesilerek elde edilen etlerden, şirketimizin kurucusu Kemal Coşkun’un yıllara dayanan bilgi birikimiyle oluşturduğu modern tesisimizde geleneksel damak zevkine uygun olarak üretilmektedir. İstanbul Kağıthane’de yer alan 16.000 m² kapalı alana sahip tesisimizde, üretim tüm hijyen kurallarına ve Türk Gıda Kodeksi yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilmektedir.
Tesisimizde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenlik Sistemi uygulanmaktadır. Ayrıca, Afyonkarahisar’da en ileri teknolojilerle donatılmış olan, Avrupa standartlarında 21.500m² kapalı alana sahip entegre et ve et ürünleri tesisimiz bulunmaktadır.